• Utprovning kläder 5/5

Söndag 5/5 kl 17.00-18:30 finns det möjlighet att prova föreningskläder på Sandhems IP. Inköp görs via föreningens shop som ni hittar via länken nedan Föreningsshop Sandhems IF för 16 dagar sedan 0kommentarer
  • Seger i seriepremiären

Lördagens seriepremiär slutade med seger då Folkabo IF besegrades med 5-1. Efter en regnig och kall förmiddag klarnade det upp lagom till matchstart och det blev en skön eftermiddag. Det smittade även av sig på vårt spel då vi gjorde en klart godkänd insats och första segern var ett faktum! Vi tar ledningen efter 10 min genom Charlie som gör sitt första mål efter comebacken från Mullsjö. Den enda chansen som vi släpper till i första halvlek är en bjudning som resulterar i ett kvitteringsmål till 1-1 efter kvarten spelad. Efter det så är det inget snack om saken utan vi dominerar bollinnehavet i långa stunder. 2-1 dröjer dock lite men kommer psykologiskt nog strax innan paus. Efter en fint slagen frispark från Casper och lite flipperspel fram och tillbaka så studsar bollen fram till Pierre som rakar in bollen i öppet mål. Inga fler mål i halvleken utan 2-1 står sig. Andra halvlek fortsätter i samma stil som första avslutades. Vi dominerar bollinnehavet hela andra halvlek och gör ytterligare 3 mål genom Albin, Olof och Casper. Defensivt ser det bra ut och de få farligheter som Folkabo ändå skapar reder vi ut utan några större problem. Utöver 5 mål så har vi 3 ramträffar och 2 missade frilägen, så att det stannar vid 5-1 är i underkant! En väl genomförd seriepremiär från allas fötter resulterar i första segern! Nästa helg åker vi till Vreten för årets första bortamatch. Kom och stötta oss då också! 😉 Senior Herrar för 20 dagar sedan 0kommentarer
  • Seriepremiär på lördag

Nu på lördag är det seriepremiär i div 6 Tidaholm. Vi möter Folkabo hemma på Idrottsparken kl.16:00! Kiosken är öppen som vanligt! Frivilligt inträde gäller. Varmt välkomna! Senior Herrar 25 apr 0kommentarer
  • Genrep SIF - Månsarps IF

Genrepet i lördags resulterade i årets första seger via 2-1 mot gästande Månsarp. Årets första match på naturgräset hemma på IP resulterade som sagt i årets första seger. Naturgräset gör sig påmint i början på matchen då vi slarvar en del innan vi efter en kvart tar tag i det och via ett stort bollinnehav och en del fina kombinationer får utdelning 2ggr om. Andra halvlek inleder vi återigen slarvig och ser nästan lite trötta ut. Månsarp reducerar efter timmen spelad och vi har det lite trögt under den perioden. Vi avslutar dock matchen bättre och slutsiffrorna skrivs till 2-1. Det var väl inte den mest välspelade matchen stundtals, men ett genrep som iaf resulterar i årets första seger. Seger är seger och vi tar med oss det in till serien som drar igång på lördag! Senior Herrar 22 apr 0kommentarer